Där bröt det ut …

… det där ”onda” som jag kände igår. vaknade som vanligt, tog mitt kaffe … kände mig konstig, lade mig ner somnade … blev väckt av Danne på jobb … shit i helvete tänkte jag … rusade upp. Där kom det … illamåendet ökade dramatiskt, sen var det att hänga över toaletten ett bra tag. Så nu är jag sängliggande, kroppen kokar, mår illa, känns som allt gungar … måste sova igen …

Ha en bra dag.

sjuk

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Där bröt det ut …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s