Vilken dag … mått så fruktansvärt …

… illa att jag inte kunnat röra mig. Kunde inte heller knappt läsa bloggar eller skriva, värsta av allt att jag till och med blev så illamående av att sms:a The Bodyguard … där var jag tvungen att sova. Sovit har jag gjort mesta tiden under dagen idag, för att sova bort illamåendet … men det är kvar, fast lite bättre. Mat har blivit knäckebröd de få gånger jag vaknat … borde försöka få i mig nudlar, något lätt och salt.

Liggandes som en krympling nu den sista timmen, har jag lyckats få ihop en regnfilm från Marbella … och lekt med lite annat …

Rainy Marbella

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Vilken dag … mått så fruktansvärt …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s