Jag vet att jag …

… varit lite frånvarande här på bloggen, har inte lagt ner den på något sätt. Finns en anledning … jag har haft en galen magsjuka av något slag, spytt som en kalv, illamående bara av att jag blinkade, har knappt kunnat stå rak, sovit som en tok och legat i sängen i ett halvmörkt rum i två dygn … det har varit fruktansvärt!!! Kan inte minnas när jag hade en sådan där elak sjuka. Igår eftermiddag släppte det taget, har inte kunnat känna något sug i magen eller något konstigt sedan dess. Tack o lov.

Så nu vet ni … och här säger jag God Natt! 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Jag vet att jag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s