Köpenhamn, Köpenhamn …

… Köpenhamn gjorde mig så besviken imorse när jag kom fram till Kultorvet. Det ser ut som om de skiter i julmarknaden där i år. Den som man ser fram emot varje jul … den mysiga och hyggliga stämningen, där man får Köpenhamns godaste aw-glögg. Dessutom är detta sista året jag skulle kunna sitta där med mina kollegor! Gaaaaahhhhhhh!!! 😭😭😭

Köpenhamn copenhagen kultorvet

Inte en enda jäkla bod i sikte!!! Inga små karuseller! Ingen doft av glögg och sockrade äpplen!!! Bara regn, ödsligt, dystert och grått … skit också!

Tur då att OH! i Helsingör har det lite julemys … och det doftar fantastiskt gott av danskt julbord … älskar danskt julbord! Tror det är godare än svenskt … tänk er fläääskestaaaiiii! 😍😂

Café oh helsingör denmark

… och lyckost mig att jag får mitt sista julebord med kollegor från både Köpenhamn och Helsingborg … just i Helsingör! På Madam Sprunk!!! Kan inte bli bättre avslut på arbete än detta. Ägaren till ”Madamen” äger även OH! , så det går inte misslyckas. Har ju själv sovit på Madamens hotell, skitbra rum och super på allt. Söp gjorde jag dock inte 😂😂😂.

Måste undersöka nästa års julbord som ska bli i Marbella, spanjorer har väl också något liknande, eller? 🤔 Kommer verkligen inte ta första julbordet där nere som svenskt julbord, det får komma efter isåfall. Nä, det där bör undersökas! 😀

Nu har jag bara mat i huvudet!!!

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Köpenhamn, Köpenhamn …

    • Fick reda på att de flyttat till ett annat torg. Synd för oss alla butiksägare/arbetare, kommer förlora en hel del impulsiva kunder. Fast egentligen behöver jag ju inte bry mig. 😆

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s