Tiden gick …

… fort på arbete idag igen, och det är bra … något som inte är så bra är att jag inte fick till ljuser i min kamera … svårt det där med röda hjärtan …

Köpenhamn Copenhagen

… Danne ville, eller hade han svårt att lämna mig idag efter arbete … så vi tog en snabb aw-öl … eller jag tog vin … sjukt lite vin i glaset fick jag, men man ska inte bråka över en sådan bagatell sak, eller hur? 😆 Kommer sakna den spellevinken när jag flyttar, men tack o lov har jag en annan toker som väntar att få hem mig på riktigt ( hoppas jag *gulp*), och den är den bästa av alla! Bortsett från min son som är världsbästa spellevinken 😄😍

Danne Jag Köpenhamn copenhagen kollega

… annars har jag arbetat som en tok hela dagen. Fick ett ryck och blåste ut hela, nummer 1 förrådet som är i samma lokal som själva butiken … vi har två förråd nämligen … jäklar vad fint det blev! Men det känns i rygg, axlar och …. faktiskt tummar av allt bärande och småplock, hahaha … vem fan visste att man kunde få ont i tummarna av att böra och flytta småsaker! 😂😂😂 Jag frustade och stönade i 7 timmar som en tjur … eller buffel … som så här:

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Tiden gick …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s