Vad fort det gick …

… och jag undrar …

… för jag har inte sett en enda på ett dygn …

Men vet ni … halva December har passerat nu. Och jag fick mig en löptur klockan 06.25, en ofrivillig sådan. Två dagar har bussen kommit för tidigt, denna morgon ännu tidigare … snacka om stress när man ser bussen köra in på busshållsplatsen och man är en bra bit därifrån … 😥 Bara att få eld i röva och kuta som en dåre … en tröst är att jag inte var ensam.

God Morgon önskar den kommande os-löparen! Ingen i hela Världen kan vara snabbare än mig, inte denna morgon. Oj, där ljög jag … det fanns en snabbare som kutade förbi mig och uppehöll bussen så jag hann med 😆

Puss.

Munnar

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Vad fort det gick …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s