Nu börjar det …

… hända lite här i naturen. Lite vitt och glittrigt imorse, som att gå på små diamanter. Nej, ingen snö, men hoppas den nu är på väg, det var väldans mycket frost och iskallt. Önskar en julafton med snö utanför väggarna, minns inte när det fanns sist.

20161215_062506.jpg

… ser ni som det glittrar?

20161215_062405.jpg

Ja, ja … syns kanske inte så mycket på bilden, men pytt på det.

Gjorde in finfin snubbelvolt igår när jag gick upp för en trappa. Vänster hand var upptagen med att hålla plattan och mobilen, höger hand var upptagen med att hålla ett glas rödvin … sen vet inte jag vad som hände. Bara att vänster knä, armbåge och knoge blev skrapat och sved som attan (fortfarande öm) … den vita väggen full av rödvin lite så där artybarty, rinnandes ner till nedre plan … man kan säga att det forsade 😂 Den lilla skvätt som blev kvar blev full med damm, måste yrt till ordentligt där i smällen … så vill ni veta hur dammigt det är, när man inte ser det, ta ett snubbelvoltsteg så får ni svaret.  Eller var det mitt sågspånshuvud som läckte till lite där 😂😂😂.

Godmorgon … Good morning … Buenas dias

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Nu börjar det …

 1. Aj, det lät ont! Vad härligt det låter med Spanien och planer på att flytta till solen. Så tänker vi också. Fast 50 mil norr om dig, på Costa Blanca. Ha en bra dag! Un saludo! TIna

  Gilla

 2. Ja jag ser att det glittrar 🙂 Tur att du inte bröt både armar och ben när du ramlade..
  Snö på julafton ja det är nog några år sen vi hade men det händer ibland.. Håller tummarna att du får se det i år..

  Liked by 1 person

 3. Vilken tur att du inte bröt något! Det är fortfarande väldigt halt här hos oss, och för någon dag sedan ställdes alla bussar in på grund av blixthalka. Inte kul. Jag vill också ha snö, kan vi inte få en vit jul någon gång..? Förra julafton var det + 13 grader, lika varmt som midsommaren det året… I år kanske det faktiskt kan få vara litet vitt i alla fall.

  Liked by 1 person

 4. Krya på dig! Och du, om du vill ha snö, hoppa på första plan och kom hit till Minneapolis. Det lovas mera snö imorgon, fredag. En riktigt äkta snöstorm och tills söndagen skall vi få det kallt och bra, -20!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s