Avskyr att sitta …

… och vänta in tid. Sen planerna på kläder och hår gick käpp åt helvete, gaahhhh! När man för en gångs skull ska få julbord, danskt julbord dessutom, och få äta och umgås med alla kollegor samtidigt, så blir inget som jag vill … planerade klänningen och stövlarna gick åt pipan, lockande av håret gick åt pipan … klädmässigt skutade med de gamla vanliga jeansen och överdelen blev en annan klänning som jag använder som ”tröja”, håret kommer förmodligen hamna i en klämma som vanligt … hahaha 😂 Fast skit i det, jag ser verkligen fram emot att trycka i mig fläääskesteeiiii!

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Avskyr att sitta …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s