I väntan … igen!

… denna väntan är på att möta kollegorna från Köpenhamn, de vet ju inte vart vi ska 😆. Precis i skrivande stund fick jag meddelande om att de är 10 minuter försenade … de där tågen asså! Gaahhhh…

Jag kommer filma en del ikväll, ska försöka orka klippa ihop en liten film imorgon 😊. Förmodligen så kommer jag väl missa det roligaste, då jag beslutat mig för att ta bussen 23.45 ), vilket innebär att jag måste lämna Helsingör vid 23.00. Annars så är jag tvungen att vänta till 02.15 och det känner jag redan nu, att det orkar inte jag. Tråkiga jag va? Det kan ju också vara så att jag saknar The Bodyguard … En vecka till julafton … sen en vecka till nyår … sen är det bye bye Sverige och Danmark. Ska bli så härligt att börja ett nytt liv början på ett nytt år 🤗

Knutpunkten i Helsingborg.

Knutpunkten Helsingborg julgran

Knutpunkten Helsingborg

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”I väntan … igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s