Vilken seg …

… arbetsdag. Morgonen började väl inte lyckat, eller jo det gjorde den. Men när jag kom till färjan då var den tiden jag skulle med inställd pga tekniskt fel. Fick hänga på Knutpunkten i 40 minuter till nästa avgång, vilket innebar att jag blev senare till jobb än jag skulle. Inte att jag blev försenad, men mindre tid att dricka kaffe i lugn och ro.

Jag fick iallafall se den pyttelilla julmarknaden på Helsingörs station … de höll väl på att öppna upp den …

20161218_102833.jpg

20161218_102841.jpg

En ny serie har jag börjat se på Netflix, nu när både The Walking Dead och Lucifer har en mid-season break … måste ju se något, eller hur? Det är Dirk Gently’s Holistic Detective. Helt galen och konstig, har bara sett två avsnitt hittills och har inte riktigt fått grepp om den … men tillräckligt att jag måste se vidare … många ”konstiga och udda” karaktärer 😂😂😂

wp-1482060982689.jpg

Ni får ha en finfin fortsatt Söndag … 🤗

ÖgaMotÖga

Annonser

En reaktion på ”Vilken seg …

  1. Älskar knasiga konstiga och tokiga karaktärer och serier. Så den kanske vore något för mig om jag nu hinner vid tillfälle. Ska verkligen försöka lägga den på minnet. Tjing, tjing och och go kväll på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s