Agnes var så …

… söt att hon lade upp en gruppbild från vårt julbord vi var på i lördags, hahaha 😂 …

fb_img_1482132362196.jpg

… och det slog mig nu i morse att jag har bara denna och nästa helg kvar … helgen efter flyttar jag ju ner till Marbella *gulp*. Det fick mig att nästan skaka/darra som ett asplöv. Har lite småsaker jag måste ordna med min svenska bank osv … allt bör bli fixat denna vecka. Känns mycket konstigt, både enorm glädje, lycka och skrämmande samtidigt.

I helgen packar jag ner det sista och låser resväskan. 😄

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Agnes var så …

  1. Ser ut som en härlig fest! Det är inte så konstigt att du både är lite nervös och glad när du tar ett sådant steg. Jag förstår dina känslor eftersom jag varit med om en liknade sak. En marskväll år 1984 hade jag allt packat och klart för att åka ner till Afrika (familjen kom senare efter 3 mån. Jag glömmer aldrig hur det kändes.
    Jag önskar dig all lycka i framtiden ! Go with the flow!

    Gilla

  2. Det är inte så lite spännande att flytta utomlands! Fast du känner till orten, men att faktiskt kalla den ditt nya hem är ju ngt helt annorlunda. Det blir säkert en massa blandade känslor! Lycka till!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s