På Knutpunkten …

… igår kväll när jag kom hem, då stod granen så fin och grann igen, precis som den gjorde innan grandansaren kramade den lite för mycket …

Knutpunkten Helsingborg

… jag gick vidare för att möta gamla räven …

Helsingborg

Helsingborg

… vi tog ett snabbt glas vin på Hamnkrogen och babblade lite, och sa hej då. Kan väl kalla det för ett avskedsvin innan jag flyttar … kommer ha dåligt med tid för sådant nu innan helgen och resten av tiden fram. Lugnt och trevligt var det.

Helsingborg

… 6:e dagen i rad som jag arbetar, kan säga att det känns … så så så trött imorse, så jag frågade kollegorna om jag kunde ta lite sovmorgon … underbart! Dessutom fick jag väldans ont mitten av bröstkorgen på jobb igår, tror det är en sträckning, för vissa rörelser gör ondare än andra. Men nu efter en skönaste sömn på länge känns det bättre. Fortfarande ont, men inte så som det varit … Har hört att man kan få det av stress och oro också, men jag känner ingen stress eller oro … jag vet inte.

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”På Knutpunkten …

 1. Christmas Greetings
  from our House to yours,
  May the Season be bright
  and the year that’s ahead
  turn out to be just right.
  With warmest wishes for
  Good Health and Happiness.
  Have a very Merry Christmas
  And a wonderful New Year!

  Nicki with family…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s