Småtrött och okoncentrerad …

… det har jag varit på jobb idag, fast tiden har ändå gått hyfsat fort. När jag kom till färjan var det sjuuuuukt mycket folk, pga inställda avgångar i några timmar. Hörde någon pendlare sa att de varit inställda sedan 04.00 på morgonen, den jag kom med gick 07.10 … tre timmar är faktiskt ganska lång tid, med tanke på hur många människor tar den transporten till jobb, hem till Danmark, för shopping i Helsingör eller Köpenhamn … många gånger vid de tidiga timmarna, så till Kastrup flygplats. Vilket fall som helst fick vi gå på och av på bildäck, då får man snällt stå och vänta tills alla bilar och lastbilar åkt av … Till jobb kom jag iallafall i tid 😊.

Läste/ såg på Norman Reedus instagram att han har/är (oklart om han är kvar) i Köpenhamn! Om han är kvar så tycker jag att han ska komma in i butiken och säga Hej, och ta en selfie med mig innan jag flyttar, han har 3,5 dagar på sig 😅 … Ni som inte vet, så är jag en jävlar i det en stort fan av serien The Walking Dead, och Norman har en ”ledande” huvudkaraktär i den serien, som heter Daryl Dixon … en riktig bad ass kille och hur cool som helst, eller kanske inte nu längre … han har blivit lite ”piskad” … men jag tror/hoppas han kommer tillbaks till sitt rätta Jag i serien. Det var han som tryckte upp en ”fanbok”, och JAG var en av dem som blev utvald att vara med i den boken … man skulle rita/måla Daryl/Norman typ, eller annan konst av något slag … jag blev ju skitglad såklart! Tänk ändå få sitt måleri i en bok som trycks i New York och är internationell … Jag sabbade det hela när jag skulle skicka ett … ja, vad det nu heter … så jag blev dumpad sista minut 😂😂😂 Typiskt mig!!!

Hoppsan vad mycket skrivet det blev nu, utan bild till och med!!! Nästa gång … hehe …

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Småtrött och okoncentrerad …

 1. Ja, till och med nyheterna hos oss (och via SVT) berättade att mycket trafik ställts in där nere hos er. Men även Vikings färjor från Kapellskär här uppe, så det har blåst lite överallt, förutom då hos oss i södra Finland.

  Liked by 1 person

  • Galet tråkigt! Jag nästan gräääät, faktiskt! Visste inte då hur jag skulle förminska bilden som de ville, nu vet jag! Hahaha … Den var så bra! Som speglade både karaktär och N.Y. …. privata katten och allt. Shit happens. 😄

   Gilla

  • Fruktansvärt! Kaos på färjorna nu. Idag var de väldigt försenade … anledning vet jag inte, kanske pga den tjocka dimman som ligger över sundet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s