Gaahhhh…

… inte ofta jag försover mig, men idag gjorde jag … en hemsk känsla! Tack och lov jobbar både Freddan och Danne med mig idag. Ringde snabbt till båda två, långt innan öppningstid och de sa: Ta det lugnt, ingen stress! Stressa inte!!! Nä, det gör jag inte, men ändå lite. Somnade om … tills jag vaknade med ett ryck!!! 😣

Snabbt iväg, passade på att ordna lite saker i Helsingborg (är ju sällan där när det är öppet), som till Apoteket, Forex, betala räkningar osv. sådana där tråksaker … måste ringa min svenska bank också, överföra pengar från danska banken till min svenska som jag knappt använt på 6 år. Fick lite stress där faktiskt, hur jag ska hinna med allt + jobb. Allt det jag gjort nu tog galet lång tid, megaköer över allt, alldeles för mycket folk över allt … men bara att stå ut, fast stressvettet lackar i pannan. Dessutom var färjan en aningens för sen! När jag väl kom på med trilliarder andra människor stod vi stilla i hamnen alldeles för länge … så just nu är jag väldigt mycket försenad till jobb!

Men … något positivt som hänt idag, är att jag fick sms att min studiebok i Spanska kan hämtas, tog två dagar efter köp!!! Första dagen var ju en helgdag, så man kan säga 1 dag! 😍🤗 Det andra positiva är att, byxorna jag beställde i fredags kan också hämtas idag! Lyckliga Jag! Ser detta som julklappar 😂

Om ca 20 minuter går tåget till jobb … Vi hörs!

Hyasint

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Gaahhhh…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s