Ångest?

Två dagar kvar på arbete. Vet inte om jag börjar få flyttångest eller vad det är. Det kommer långsamt krypande inom mig, förstår att det är en normal reaktion när man gör ett sådant stort beslut som jag gjort. Mitt i denna glädje så är kroppen i uppror av något slag, nervositet så jag blir illamående. Känns som om jag ska kräka vilken minut som helst. Jag vet att det går över så fort allt fallit på plats … det enda jag oroar mig över är att nervositeten får mig okoncentrerad på saker jag ska göra, att jag glömmer viktiga saker osv. Måste ringa banken och skolan … vilket tar emot, skjuts fram hela tiden … men bör göra det nu innan butiken öppnar.

2016-12-29-07.29.26.png.png

Känner mig som ett osäkert litet barn.

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Ångest?

 1. Har sagt det förr – din reaktion är helt normal.
  Du har tagit ett stort beslut, och allt kommer att bli bra.
  Men separationsångesten finns ändå, den är svår att värja sig mot.
  Tror inte du ska försöka smita undan den heller.
  Sedan när flytten är över och ett nytt jobb (?) väntar, går allt som smort, alla bitar brukar falla på plats. Du visste nog redan då du tog beslutet om Marbella att du gör rätt, du lyssnar till ditt hjärta ❤

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s