Tänkte säga …

… farväl och gott nytt år till vänner på aw-puben i Helsingör. Inte många av dem var där 🙁 … Jag själv har inte varit på den puben på ca 3 månader! Så jag tänkte att det är dags att gå dit och säga hej då. Men, men … de gamla damerna på 70-80+ var inte där, inte ens Bjarne som jag känt sedan 2007 och som alltid sitter där de få gånger man kommer. Lite tråkigt. Men jag pratade med Tine, som äger stället, och hon blev glad att se mig och allt det där … Hon är Världsbäst! Så snäll, ödmjuk men kan vara en riktigt ”hård banan” … sätter folk på plats på direkten om de inte uppför sig … 😍

Helsingör Tine

… eftersom jag inte mötte Bjarne, så var det två andra killar/män som ville snacka lite … två som jag aldrig någonsin sett förr. Tine hon sken upp som en sol, och jag förstod inte varför?!

Visade sig att dessa två danska män har vunnit flertal gånger VM-mästerskap i golf och brottning … 😲 Och där satt lilla jag med dem och hade det skitkul, tills jag fick reda på vilka de var … då blev jag blyg 😂😂😂 Vi blev vänner på Facebook och ska ses nästa gång i Marbella, hahaha 😂

Helsingör Axel John

Yepp … och vi säger: Woooohoooo!!! över att jag lyckats skriva två inlägg, eller är det tre? Idag … men två stycken med egna bilder iallafall 😚

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Tänkte säga …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s