Känner mig lite …

… smått ”bortskämd” nu. Kollegorna Danne och Fred kom med en bukett blommor igen! Jättefin bukett!!! The Bodygaurd kommer eventuellt ha svårt för att leva upp till det där … en blomsterbukett en gång i veckan ska jag ha nu hädanefter … lite så där smått divig ska jag bli angående det där, hahaha 😂😉

20161230_152540.jpg

… och jag fick den godaste bakelse … denna är min favorit faktiskt 😍

20161230_152251.jpg

Vet ni? Om jag ska vara helt ärlig känner jag inte alls någon sorg över att det var vår sista arbetsdag tillsammans idag, för jag vet vi kommer ses igen, både i Danmark och i Spanien. Fanns ingen tår i sikte, ingenting … utan bara glatt, skratt och önskan om varandras bästa i livet. Och om jag ska vara mer ärlig, så känns det superskönt att sluta arbeta, även om jag pipit tidigare att butiken varit som en bebis … men nu känns den fullvuxen (nästan) och jag kan verkligen inte känna en sorg att lämna den heller. Utan det är mer en lättnad, befrielse av något slag … veta att jag slipper stiga upp 05.45 varje morgon och komma hem mellan 21.30/22.30 varje kväll, det känns underbart!!! Jag kommer få ett liv igen som inte bara handlar om arbete, pendling, äta och sova. Går inte skriva ner känslan i ord.

Nu strax är det sista goodbye till en i Helsingör, sen är jag färdig med Danmark 😄

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Känner mig lite …

  1. Så skönt att du känner så 🙂 Och jag tror det blir väldigt kul för er att träffas utanför jobbet….Och de kommer säkert vilja åka ner till Spanien och träffa dig 🙂
    Kram och ett riktigt Gott Nytt År!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s