ÕWooohooo!

… Äntligen börjar 2016 närma sig sitt slut! Som jag längtat efter det i några månader, ni anar inte, eller kanske ni gör, vilken känsla det är för mig … en otrolig lyckokänsla. Medans andra har suttit med tårar i ögonen för att jag förnyar mitt liv, så har jag suttit med ett big smile på mina läppar dessa sista dagar. Varit hektiska dagar med arbete och ”farväl-vin” med många personer … NU är det över, och det känns så skönt. Kan ju inte sitta och vina ner mig, eller hur?

Nycklarna till kontor och butik är lämnade … den till höger 😆

20161231_110646.jpg

… ett sista farväl var till min barndomsvän Marko var igår … fast vi kommer säkert ses igen, det vet jag av tidigare erfarenheter med honom 😂 (”snodde” en fb-bild av honom som han tog på mig igår)…

fb_img_1483170567091.jpg

… Men NU är det lugnt hygge med La Familia … och välkomnar 2017 med glädje utan ångest, som många år varit förr i tiden …

20161231_172210.jpg

20161231_172231.jpg

På med nyköpta klänningen … köpet var nog en del av en ursäkt för att säga Gott Nytt År till Turken och säga Bye Bye till honom … Turken är en grannbutik och det är där jag ofta köper mina kläder, får rabatt också, för jag tror jag är hans bästa och trognaste kund genom alla år … det vill säga i ca 5 år! 😂

2016-12-31-17.25.09.jpg.jpg

See You later alligators … eller förmodligen imorgon, för ikväll blir det nog inget mer bloggande.

GOTT NYTT ÅR!

HAPPY NEW YEAR!

FELIZ AÑO NUEVO!

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”ÕWooohooo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s