Första dagen på …

… 2017, blev en riktig lång sovmorgon. Vaknade inte förrän lite över 11.00!!! Och inte var det för att jag somnade allt för sent, ca 01.20 lade jag mig i sängen, sen blev allt svart. Drack knappt något vin … blev ett glas vitt vin till förrätten, ett halvt glas rödvin till huvudrätten, ett glas vitt till efterrätten … sen ett halvt glas vitt vin för att skåla in det nya året, vilket jag inte ens drack upp. Jag var så trött, så trött, så trött … höll på att somna i soffan ett flertal gånger under kvällen. En glad och avslappnad kropp med andra ord.

Förrätten blev den klassiska räkcocktailen, galet god var den!!!

Förrätt

Mums

Huvudrätten … apgod köttbit med ugnsbakad potatis med två olika geggamojsor som var craaaazy goda, en ”sellerigeggamojs” och en vitlöks-svampmojsa … gorgonzolasås (som jag lika väl kunde dricka ur såsskålen) och rostad vitlökssås. Det ser väldigt brunäckligt ut på bilden, men hu jeda mig vad det smakade bra!!!

Mat food

Efterrätt blev hummer med dipp … vi beslutade oss för att bara äta den rakt av, inget meckande denna gång … jag orkade inte hålla på med massa konstigheter, vilket jag gjort de andra åren. Ni vet, så där gröpa ur köttet, rensa skalen, gegga ihop en massa med hummerkött och vad man nu har lust till, för att sedan fylla skalen igen och dekorera snyggt … nä, det fick bli enkelt.’

Hummer

Sen blev det lite tutande.

Gott nytt år happy new year feliz año nuevo

… som så här … jag kan låta lite ibland …

Ut och kolla fyrverkerier … skåla, skåla, skåla och kramas lite …

Familj

Fyrverkeri 2017

Morsan skulle ta en fin bild på farsan … hon var missnöjd med hans pose, och försökte styra upp det där … men det gick inget vidare. Han satt där han satt, och rörde inte en fena i onödan, hahaha …

Familj

… Katten deckade innan mig, bredvid mig … tack och lov för det. Apjobbig var hon, hon vill para sig nu, skriker, knorrar och låter så himla jobbig, kör upp röven mot ansiktet och håller på, det är inte särskilt trevligt tycker jag … :-/

Trött katt

Nu dags att fixa till sig lite och gå hem till bror och hans donna … säga adjö till dem också. 😀

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Första dagen på …

    • Så skööönt att sova! Kan knappt förstå själv att, från och med nu kan jag sova hur länge jag vill!!! Eller ok, jag har satt en tid för mig själv till max 08.00 mån-fre … måste få in rutiner i det nya också. Men jag slipper tjutet från alarmet kl. 05.45 iallafall, man vill ju helst dö vid den tiden istället för att vakna 😂😂😂

      Gilla

  1. Nice hat 🙂 Ni verkar ha haft det mysigt, trevligt och gott ni också. Lite synd kanske att du var så trött fast det är en värdslig sak ändå. Skönt att du fick sova ut iaf. Själv känner jag mig pigg idag trots alldeles för lite sömn och lite mer vin än dig men ändå.Blev till och med en hurtig liten runda på sisådär 5 friska km förut. Göddigt som tusan! God fortsättning på dig!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s