En liten paus …

… och rensa huvudet lite med en kaffe. Tre uppgifter är gjorda, inga svåra … men det började ju bra, för själva ”frågesporten” var om Plagiat, fullpott på mig där … inte ett enda fel 😉 De andra två uppgifter var mer om mig, vad jag vill uppnå med utbildningen, vilka mål jag sätter osv.

Efter kaffet blir det att lägga mig och läsa om lagar & regler och tusen andra saker, med anteckningsblock sidan av. Risken är stor att jag kommer somna! *hjälp*

20170102_141754.jpg

20170102_141923.jpg

Har ett avskedsmöte kvar innan jag drar till Spanien. Det är med The Big Boss, han kommer ner till Helsingborg från Halmstad och vill bjuda mig på lunch, tacka av mig efter alla år och ge mig fina betyg och bra referenser på engelska (som han sa). 😀 Det uppskattas och jag är väldigt glad att han tar sig tid till detta, för jag vet hur sjukt mycket han har att göra. Glädjer mig! ❤

Annonser

5 reaktioner på ”En liten paus …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s