Detta är bara …

… en liten test.

 1. Om det fungerar
 2. med att använda sig av
 3. det här som jag gör nu.
 • och det gör det okej
 • men vill ha mer

Men jag tycker inte det är så kul

Hmf!!!

Annonser

10 reaktioner på ”Detta är bara …

  • Jag fick för mig att man kunde det under fliken ”text” där man skriver inlägg. Men det går inte. Tänkte att det kunde vara en bra övning att lära se fort vart text osv ska in … så jag kör på som vanligt här inne. 😉

   Gilla

   • Men det kan du göra. Nu sitter jag inte vid datorn men fliken bredvid text tror jag du kan koda. Och när du har kodat klar byter du då till text och ser med en gång hur det blev innan du publicerar. Tidigare stod tom HTML på den fliken.
    Fråga om det är nåt.

    Gilla

   • Ska titta vidare … trodde man bara kunde använda de färdiga knapparna som och de som finns … ska testa när jag har mer tid. Tack! 🤗😍

    Gilla

 1. Jag har använt den där ”andra fliken” när jag vill ha nåt speciellt i nåt inlägg. Eller jag och jag… Har sagt vad jag är ute efter och sen är det nån annan som har fixat det 😀
  Lycka till!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s