Tvätt, plugg och städ …

… Ja, idag … eller rättare sagt, nu ligger sista tvättomgången i maskinen … skönt det känns. Måste även säga det att … arbetet har jag inte saknat en enda sekund, ska man få dåligt samvete över det? 😮 Där emot vaknar jag fortfarande runt 05.45 och känner mig ganska pigg, men tack och lov kan jag somna om och vaknar till runt 08.00.

Nya rutiner försöker jag skapa. 08.00 vakna, göra kaffe, ligga i sängen och kolla fb, bloggar och nyheter … öppna upp studierna och köra igång. Just nu kommer jag igång med dem lite senare än igår. Har börjat med kodning, vilket jag tycker är himla kul, även om frustrationen kom en smula igår när ett program inte ville fungera som det skulle … men nu så är jag igång och kan slappna av mer 😊.

Dags att sätta igång nu då, ska börja med projektplan-idėer idag, spännande ska det bli 😉

2017-01-04-09.52.29.jpg.jpg

Utan smink, utan hårborstning har det varit i två dagar … jösses! Absolut inte likt mig, hahaha … 😁

ÖgaMotÖga

Annonser

19 reaktioner på ”Tvätt, plugg och städ …

 1. Vad fint av dig att visa en bild där du är helt utan smink! För visst finns det dagar då man bara hasar på i mjukiskläderna o kan strunta i frisyr o makeup = skönt!!!
  Nya vanor blir det – och jag saknar inte heller gamla jobbet. Känner ofta tacksamhet då jag kan planera mina dagar själv och inte behöver stiga upp före sju för att köra till grannstaden och sedan ängslas över vilka jobb jag måste ta itu med.
  Och snart får du njuta av lite mer värme!

  Liked by 1 person

 2. Omställningar av det slaget tar en liten stund att vänja sig med. Men när jag slutade jobba som programmerare och mitt liv som Ama de casa tog vid, så saknade jag inte jobbet ett dugg. Trots att jag hade trivts bra med det så länge det varade 🙂

  Liked by 1 person

   • Du ser vad lite jag kan som inte ens kan ställa begripliga frågor😊HTML har lagt använt en del när jag la upp min hemsida. Ska erkännas att jag då klipp-och klistrade från andra en hel del. Min undran var om du lär dig Javascript och liknande. Det fanns nåt som bara hette C tror jag.

    Liked by 1 person

   • Oj, det vet jag inte ännu, så långt har jag inte kommit 😶 Får jag kolla, nästa vecka kanske jag kommer in på Java och sån’t där.
    Förstår knappt vad jag gör själv 😂😂😂

    Liked by 1 person

   • Det är det … speciellt när det klickar till i skallen efter många om och men med vissa taggar … tur att validator finns som man kan checka mellan varven 😀
    Älskar att se hur dessa taggar bildas till bilder och länkar och allt vad det nu kan vara.

    Liked by 1 person

 3. Så gött att skippa hårborstning, smink och annat krafs ibland. Du är snygg vilket som ser det ut som:) Lycka till med kodningen och ha en fin dag. Själv ska jag just ge mig ut på ern pw i det krispiga härliga vintervädret. Love it!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s