On my way …

… Jag hade en önskan att få se liiiite snö innan jag reste, och se man på, se man på … det fick jag! Inte så mycket, men lite 😆. Glashalt på vägarna, så skjutsen tog längre tid till Helsinborg än vad det brukar. Hastigheten på motorvägen gick inte mer än i 70-80 km/h, full action med bärgningsbilar längs vägen … bilar låg i diket. Tack och lov inga skadade. Fick nästan dåligt samvete att jag ”tvingade” ut min pappa i detta väder …

Snö

… men nu är det ingen mer bilkörning förrän jag landar på Malaga flygplats. Där får jag lyxen att få åka med en herre som också ”flyttar” ner idag, och turen att vi bokat samma flyg. Sen bilkörningen där … är torrt och fint 😄

Hej då säger jag, men kommer på visit till familjen slutet av februari 😍.

20170107_104157.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

15 reaktioner på ”On my way …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s