Min shoppingrunda …

… tog kål på mig. Är helt slut i ärthjärnan. Tror jag var inne i mataffären i en timme och snurrade, men till slut hittade jag det mesta jag behövde … trodde jag. Inte lätt att finna rätt och snabbt när det är andra förpackningar här nere + annat språk så klart, men det går. Men nu så ska jag ta en power nap, efter min lilla räksallad som jag faktiskt knåpade ihop själv, inte ofta jag meckar ihop något själv här nere, hahaha 😀 Sen det jag trodde var i stil med keso, det var det absolut inte … men den var god att ha i salladen den med. Får väl promenixa upp till svenskbutiken en dag … måste ha leverpastej!!! Gräddpastejen! Och keso 😉

20170110_162614.jpg

… och jag är så glad över min äggkokare! Gissa en som ska koka attan i det imorgon till frukost …

Usch, vad jag svamlar … dags att sluta ögonen ett stund nu.

20170110_160709.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Min shoppingrunda …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s