Gaaahhhh!

Gissa en som är en aning frustrerad och tätt på gråtfärdig. Har nog aldrig fastnat så som jag gjorde för ca två timmar sedan i kodningen. Fattar nada! Förmodligen har jag suttit för många timmar i streck … har tänk; 10 min till, 30 min till … sen slutade det med två timmar av ett huvud som blev mer och mer förvirrat … även om jag hade html/css-boken till hands. Nu rymde jag hemifrån … måste ha luft och andra inputs i lilla ärthjärnan 😂.

Sitter på ett café, ja, samma som igår faktiskt. Här är det skugga och lugnt … måste ju kunna se vad som står på plattan också. Jätteskönt väder med strålande sol och klarblå himmel. Jag får njuta av det en annan dag tror jag … måste studera vidare. Läsning.

20170111_153753.jpg

Och så klart syns La Concha vart än man är 😍

20170111_155010.jpg

Här på cafėet är det bara fransyskor som dricker/häller i sig rödvin … lär mig mer franska än spanska 😂 Men de är inte många, ca 4 stycken … så det stör inte mig.

20170111_154906.jpg

Vi hörs!

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Gaaahhhh!

 1. Åhhhh, så härligt du har det!! Här hemma har det bjudits på snöblandat regn, på tvären…………
  Vad skulle man hem och göra??
  Njut på och hoppas det löser sig med dina koder!😀

  Liked by 1 person

 2. Skam den som ger sig! Såg askkopparna på bordena på caféet och blev föstsås nyfiken på lagarna om rökning i Spanien? Få man röka i restauranger och caféer, allmänt platser? Delstaten Minnesota her väldigt stränga förbud om rökning på allmänna platser, så jag blev nyfiken på Europas lagar…

  Gilla

 3. Jag reagerade också på askkopparna här hemma ska det ju snart bli rökförbud på utsidan också..
  Jag tycker lite synd om rökare det blir mycket pekfinger och aja baja numera..
  Jag slutade röka för 8 år sedan nu men jag tolererar rökare..
  Ta det lugnt med pluggandet du gör rätt i att ta pauser annars lär du dig ingenting..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s