Marknaden …

… på Centro Plaza blev inte som jag tänkt, köpte inte ens blommor till balkongen. Vet inte riktigt vad jag vill ha. Men ett par bilder blev det …

20170114_125743.jpg

20170114_125817.jpg

20170114_125948.jpg

 Sitter hemma hos Lennart och Lisbeth, i solen på deras uteplats. Så lugnt och skönt 🤗 The Bodyguard hjälper dem att sätta upp några hyllor och tror nog han snart är klar. Bäst så, för jag börjar bli småhungrig och vill till El Dorado och slafsa i mig tapas.

20170114_133458.jpg

20170114_133650.jpg

Ses!

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Marknaden …

 1. Härligt med blomsterprakten och solen du kan njuta av i lätta kläder!
  Jag gillade många av de där blåvita faten, underläggen jag ser på en bild.
  Men ta tid på dig, strosa runt, köp bara det du verkligen gillar och behöver 🙂

  Liked by 1 person

 2. Jag tror alldeles bestämt att ditt hår redan blivit lite solblekt.Gör väl inte så mycket att du inte hittade några passande blommor,du är ju en ljuv viol själv.När jag går på marknad letar jag bara lammkött.
  Ha det så fint i Spanien.
  Porr favor!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s