Vaknade piggelin …

… denna söndag morgon. Lite kaffe och en kort stund efter for jag upp och rensade lite onödiga prylar i pytteköket, tvättade fönster … och på med plasthandskar för att skura upp fågelskiten på balkongen, höll på att klökas! Ni som följt mig vet ju mycket jag avskyr fåglar … speciellt måsar och duvor. Och jag lovar er, det måste varit en dinosauriemås som vänt röven till mot vår balkong … fy fan vilken megaklatt, fruktansvärt äckligt!!! 😣😝 Sitter nu och funderar på blommor igen, var och hur jag ska placera dem utan att dölja utsikten … räcker med en mega pelare som täcker en del mitt i allt …

Godmorgon!

20170115_110328.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Vaknade piggelin …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s