Iskallt och kasst väder …

… var det igår. fy för den lede vilken kyla, som att vara hemma i Sverige. Småregn kom, men vi var tvungna att ha lite mat och handla hem lite från affären. Lagom tills vi ätit på Planet Beat kom regnet ganska ordentligt, snabbt in till kinesen för paraply … och det var så kallt att hela jag blev som en isbit, och jag ångrade nästan att jag gick ut. Min mobil visade 5 grader! Men det kom ingen snö som det har gjort i Alicante, och i Torrevieja (som jag sett hos bloggarna Ama och Ami ), läste att det haglat i Malaga, Nerja, Mijas och Coin … tack och lov slapp vi det.

Nog om väder och vind, bara att bita ihop. Min isfrysta kropp tinade med ett gott varmt bad, vi har tur där att i detta hus finns det varmvatten så man kan fylla ett badkar, vilket jag hört att det är ganska ovanligt, men vad vet jag? 🙂

Där tog min energi slut … tittade på Lucifer, där efter somnade jag gott!

20170118_193119.jpg

Vi hörs!

ÖgaMotÖga

P.S. Teoretiska provet gick käpp åt helvete igår. Fick en black-out!!!  😦

Annonser

5 reaktioner på ”Iskallt och kasst väder …

  1. Här är dom flesta varmvattensberedare för små för att fylla ett badkar. Det gör inte oss nåt, för vi har bara en dusch (vilket vi valde av bland annat den anledningen 😉 )

    Provet går nog bättre nästa gång ska du se!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s