Börjar bli sjuk …

… eller är det redan. Startade igår med kvinnoskiten och sedan kom den där andra sjukan smygande. Gick till Nellie’s och köpte viktiga svenska saker som hallonsaft, o’boy  och knäckebröd …20170121_182550.jpg

… vidare till apoteket och fixade nödvändiga piller …

20170121_182623.jpg

(hoppsan, där kom bilden visst upp o ner) … Vidare till kinesen och köpte canvas och färg, känner att jag har lust att måla … men vet inte vad? Så jag satte mig en kort stund på ett av de ”inplastade” ställena för att tänka ut något … men nope, ingen idė.

20170121_173326.jpg

Gick hem, hängde tvätt, städade … och donade lite. Åt lakrits … jag köpte ju med mig massa saltlakrits innan jag flyttade hit …

20170121_182740.jpg

Efter det fick jag ett ryck och gjorde egen inlagda jalapenos … jättegoda blev de! 😄🤗

20170121_191404.jpg

20170121_193345.jpg

… vad som hände sedan tar vi i nästa inlägg. 😆

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Börjar bli sjuk …

  1. Oj, vad länge sen jag var hos dig och kikade. Så nu har du bosatt dig i Spanien ! Spännande, finns det inte saltlakrits där 😉 Här i Kuching är det väldigt mycket som inte finns som man tycker borde finnas. Längtar så efter vanlig Grekisk youhurt och riktigt bröd plus annat smått o gott. Nu flyger vi hem till Malta på fredag, då hoppas jag få mer tid över att besöka mina bloggvänner. Krya på dig !!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s