En väldigt lugn pluggdag …

… vilket varit väldigt skönt för denna hjärna som håller på att explodera av allt nytt. Satt ett tag hemma och försökte påbörja mitt egna projekt. kom inte så långt som jag ville, blev bara yr. Tog min platta, skrivblock och penna … gick ner till Nellie’s och hämtade upp mitt Zoegas kaffe, vidare till Studio 68 och började googla runt på sådana kodningar jag haft så sjukt svårt för. Där fick jag en Aha-upplevelse, antecknade som en galning … tog screenshots på det viktiga. Sen blev jag hungrig … då tog det slut.

Beställde in en väldans god vegetarisk wrap och ett glas vit vin … satt och käkade, läste svenska nyheter och blev bara så ledsen av allt mög som händer runt om. Jag har ingen lust att påpeka det som hände i Uppsala (tror jag det var) som gick ut live på Facebook, hur jäkla sjuka i huvudet kan folk vara egentligen? Usch … Slängde igen paddan. Pratade lite med Theo … och gick hem.

20170123_152328.jpg

Väl hemma fick jag äntligen styr på en del saker som jag fattat nada, och första sida är under uppbyggnad nu … gett mig fasiken på att den ska bli klar imorgon 😀  Blev så lycklig när html gick perfekt ihop med den externa css-mallen, vilken lättnad!!! 😀 Nu är det mest storleksjusteringar och ändra färg på olika bakgrunder osv. och bilder förstås, och text och …. fan, nu blev det mycket helt plötsligt. 😉

Nu ska jag vila innan The Bodyguard ringer och tjatar ut mig … Vi ses! 🙂

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”En väldigt lugn pluggdag …

 1. Man blir nyfiken på ditt projekt.Jag har jobbat tolv år på.ett svenskt och över längre tid var det i genomsnitt femtio procent med annat modersmål än svenska.Tidvis var det nio av tio och då skall vi komma ihåg att de var misstänkta för brott som gav fängelse.Det går inte att ta hit människor som betraktar bilkörande kvinnor som horor.Man kan inte blanda alltför olika kulturer utan att det får stora konsekvenser.Ut med svinen bara.

  Liked by 1 person

 2. Håller med Rolf helt och hållet.. Börjar bli så less på allt som händer.. Läste att dom tre så kallade männen var från Afghanistan och ett land till har glömt vilket..

  Svenska kvinnor är tydligen lovligt byte.. Så ja ut med dom bara med omedelbar verkan det behövs inte daltas med dom.. Begår man brott så har man förverkat rätten att få stanna här..
  Någon sa att så är det i Finland om det stämmer så är det verkligen något att ta efter..

  Vad pluggar du till egentligen är det ett yrke du satsar på?
  Hoppas det går bra i alla fall..

  Liked by 1 person

  • Jag studerar kodning. Html5 som ska gå ihop med extern css-mall. Assvårt … men tror jag äntligen börjar få ordentlig styr på det. Vad jag ska bli sen vet jag inte … 😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s