Hemmadag …

… suttit inomhus hela dagen, låter urtrist, men faktum är att jag varit så nöjd och glad över mitt projekt, skolprojekt … typ examensarbete. Kommit väldigt långt och det går smidigt. Även saker som jag inte ens har pluggat på. Som få in videos med ljud osv. Jättekul att se resultatet, och förundras fortfarande hur en massa tecken, siffror, punkter m.m. kan bilda linjer, färger osv. Helt fantastiskt! Så nu tycker jag kodningen är skitkul! 😄

Lunchen blev det här, här hemma … fast jag råkade köpa ruccola istället för basilika, gick lika bra 😊

2017-01-25-16.34.03.jpg.jpg

Chokladpudding är inte fel det heller 😅

20170125_134955.jpg

… så nu är jag sugen på vin!!! Och det ska jag ha … väl värd det kan jag tycka 😂…

Kommit en aning längre än så här 🤗 Text ska fyllas i där mellan bilderna, men vet inte vad jag ska skriva … 🤔

20170125_163607.jpg

Vi hörs, nu ska jag ut och äta och vina 😁

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Hemmadag …

 1. Ser jättefint ut och vad roligt att det går bra, men jag måste fråga vad är syftet med att plugga allt detta med koder med mera om det inte gällde ett framtida yrke.. (Nyfiken i en strut..)

  Gilla

  • Hade en dröm en natt och fick ”Ja! Det ska jag lära mig.” Har gjort det förr, och följt ett par drömmar när jag vaknat av dem hux flux … så nu gör jag det. Sen får vi se vad det leder till. Har fått erbjudanden att uppdatera appar för restauranger, hotell m.m. och mitt gamla arbete har erbjudit sig att jag kan uppdatera deras hemsida med bilder på distans om jag har lust till det. 😊

   Liked by 1 person

   • Du kan få göra en datingsajt till mig.Seriöst har jag länge haft en dröm om att para ihop människor.Min dröm fanns långt innan internet kom.Jag tycker att det är bland det finaste som finns att hjälpa människor att finna varandra.
    Så kul att du drömde och följde den.Ofta blir sånt riktigt bra.Jag bara dagdrömmer om min idė.

    Gilla

   • Vilken jättefin motivering till det du gör och jag tror du kommer att lyckas bra 👍 och att uppdatera appar eller göra hemsidor är ett jätteroligt typ jobb sysselsättning som man kan tjäna pengar på.. Jag gjorde massor av hemsidor till folk förr men dumt nog tog jag aldrig betalt. Numera har jag bara 3 bloggar och FB. Men jag tror du kommer att lyckas jättebra håller tummarna.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s