Något jag fått …

… sedan jag flyttade hit till Marbella, det är otroligt mycket spamkommentarer på bloggen. Avskyr det! Tack och lov filtreras de bort så de inte kommer in på kommentarfältet. Får ni också mycket av det skräpet?

Promenaden hem från Zest igår var skön, det var så varmt och svettigt att till och med jackan åkte av.

20170124_164553.jpg

Och jag undrar om sköldpaddorna någonsin kommer komma tillbaka. Det finns inte så mycket att äta för dem där de brukar vara, tack vare regnovädret som var. All grönska är förstört och som ni kan se är det inte så mycket vatten kvar. Kan knappt tro att det varit översvämning, att hela kanalen var full av vatten och att bron jag går på låg under vatten. Nu är det borta, nästan … sköldpaddorna, borta … 😣

20170124_164700.jpg

Sitter ute på balkongen med kaffe och laddar för pluggandet … tar faktiskt lite emot, då jag är osäker på hur jag ska gå vidare. Borde kontakta min lärare så hon kan hjälpa mig.

20170125_104038.jpg

20170125_104129.jpg

I övrigt ser det ut att bli lika varmt och fint väder som det var igår.

Just det, jag tog en sväng inom Zara Home och köpte lite nytt till kök och badrum … ordning och reda ska det vara. 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

En reaktion på ”Något jag fått …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s