Efter utbrott, frustration och ”give-up”…

… kom ljuset för ett litet tag sedan. Fick hjälp att rota och söka igenom datorn efter den crashade filen. Där låg den … någonstans som jag förmodligen inte skulle finna själv igen. Kopiera och klistra in i det ”nya” css-dokumentet. Nu ser det ut som det ska göra igen … vilken lättnad! Så nu, bara att fortsätta igen 😀 .

Vilken tur att jag har en datorkunnig man!!! Fast jag fick vänta ända fram till imorse, då den andre kom hem ganska rund under tofflorna väldigt sent igår. Vilket inte gör mig något, huvudsaken är att han hittar hem, hahaha 😀 😀 😀 Jag var ju så sur, förbannad, frustrerad, bölig och allt igår, så jag ville inte följa med ut och äta … och som ni vet satt jag och målade bort det sura som jag hade inom mig. Kom en liten bit på vägen …

20170127_112456.jpg

Nu ska jag fortsätta klippa ihop små filmer, förminska bilder och få in googlekartor på de resterande sidorna. Bra att börja fundera på text också kanske *hjälp*.

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Efter utbrott, frustration och ”give-up”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s