Utflykt!

Helt galet hur det kan blåsa, ännu mer uppe på vår balkong som ligger på 8:e våning!!! Igår efter jag hängt ut tvätt på balkongen, tog det inte lång stund förrän det började blåsa upp riktigt ordentligt så hela tvättställningen for åt pipan, tack och lov inte över balkongräcket … vilken skräck det skulle vara då! *hjälp*!!! Asa in hela ställningen inomhus, sen kom det regn … fortfarande står tvättställningen här inne, då det virvlar på rätt bra där ute.

Gick en sväng till affären och handlade hem lite smått och gott. Och det där med spanskan … *host&harkel* … innan jag förstod vad kassörskan sa till mig, såg jag nog ut som att ha ett riktigt sågspånshuvud, kände mig hur dum som helst … men paletten trillade ner, det hon sa var att ett bröd som jag skulle köpa, var två för en typ, eller jag skulle tjäna ca 1 euro … eller what ever. Hahaha, så jag tog två, alltid bra att ha en ”limpa” i frysen, vågade inte göra annat än att lyda hennes råd. ;-D

Men nu är det så här, jag tar det lugnt med pluggeriet idag, har gjort en del och fått ordning på allt igen + lite till.

Så nu försöker jag njuta och smälta in att jag verkligen är i Spanien, vilket jag knappt hunnit känna av ännu … känts mer som semester. Har strosat runt lite och fixat, plockat och börjar känna mig hemma på riktigt, ingen semesterkänsla längre. Utan som sagt, hemma, och det är en lycklig feeling kan jag säga. Och känner ingen stress att behöva gå ut i solen hela tiden, eller göra saker hela tiden … iof sig så är det väl inte speciellt mycket sol idag, mest moln och blåst, men det gör inget. 🙂

Laddar upp för imorgon, då jag har en dejt med ”sol och salta vindars” bloggerska Mimmia i Fuengirola. Vi bor ju ganska långt ifrån varandra, hon mer mot Malaga hållet och jag mer mot San Pedro hållet, så vi möts på mitten … då blev det Fuengirola. Tar ca lite över en timme med buss dit för mig, hur lång tid det tar för Maria det vet jag inte. Ska bli himla kul att träffa henne, att se och höra hur hon ser ut och låter i verkliga livet, är hon skåning? smålänning? norrlänning? Ingen aning?! Det får vi se imorgon  😀 ❤ .

Skål, det är Fredag!

20170127_155021.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Utflykt!

  1. Jag stöttar alltid upp tvättställningen mot terrassmuren med en stol. Inte för att den skulle blåsa över kanten, det tror jag inte, men det torkar så dåligt på golvet när den har blåst ikull 🙂

    Vad skönt att du fick ordning på den kraschade filen!

    Ha en härlig fredagskväll 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s