Frisörbesök.

Tisdag, och jag känner mig färdig med projektet/hemsidan jag byggt upp för skolarbetet. Dock har jag inte skickat in det ännu … väntar till lite senare idag. Man vet ju aldrig om jag får någon idé som jag kan lägga in. Men jag är mer än nöjd och känns som om jag överträffat mig själv, hahaha … kan nog inte göra det bättre än vad det är, inte ännu iallafall. 😀

Söta Mimmia hade lagt upp en instagrambild på mig på sin insta … ett bevis på att jag verkligen var på en båt i flera timmar i Lördags. Jag vill bli kallad Kapten Sophie nu … 😉 😀

2017-01-31-11.59.27.png.png

En annan sak som är gjord, är att jag bokat tid hos frisören som hann stänga precis när jag kom dit igår. Jag är jätterädd, har inte varit hos frisör på väldigt många år, då jag oftast blivit besviken och tyckt att jag kunnat göra det bättre själv.

Men nu ska rufset av, så vi får se hur det blir … kanske blir en Britney Spears och rakar av mig allt 😉

20170131_123825.jpg

Vi hörs!

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Frisörbesök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s