Klockan 13.00 …

… öppnar jag upp mitt sista arbete, har 60 minuters dead line. Sen är det en annan dead line på 60 minuter … efter det får vi se om jag klarat mig *gulp*. Just nu känns det som om jag fått en black-out och inte minns någonting jag lärt mig under 5 veckor. Hur ska det gå?

Försökte ta hand om mig själv lite nu under förmiddagen … startade med naglarna … *host & harkel* … det där nagellacket jag köpte igår, som jag trodde bara skulle ge en smula ljus nyans … det visade sig det var heltäckande vitt! Nagellack överallt har jag, handflator, i nagelbanden och sjukt kladdigt … dessutom tog det 200 år innan det ville torka.

20170203_120942.jpg

… kan passa på att visa armbandet jag köpte på minimarknaden i Marbella, löve it! Det är på vaaaarje dag. Precis min stil.

20170203_121124.jpg

… Läppstiftet då? Som jag också köpte igår, vilket jag trodde skulle vara i den snyggaste röda färgen …

20170203_121739.jpg

… tja, njaaaa … mer som ett läppglans med en smula nyans … gaahhh!

20170203_122148.jpg

Så från att jag ville ha nagellack med en smula nyans av ljust och ett heltäckande rött läppstift, blev det precis tvärtom med de båda. Shit happens, nu ska jag göra det jag ska göra, så jag blir fri från det … börjar bli en smula nervös.

Buenos dias!!!

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Klockan 13.00 …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s