Lördagslugnt …

… var det igår, men nattlugnt var det inte! Det yrde ute på balkongen, och jag vaknade flera gånger och blev livrädd att min stora nya bebis skulle vurpa över balkongräcket, så jag var tvungen att gå upp flera gånger för att titta till de där som fick sova ute på balkongen. Jag har inte köpt några krukor ännu till dem … för det innebär att jag måste plantera om dem, och jag orkade inte bära på tunga blomkrukor + blomjord igår. Bör ordnas så snart som möjligt så jag får ro om nätterna 😅. Just nu står de i en hörna som jag tror är ganska säker … men man vet ju aldrig …

wp-1486284772463.jpg

Jag och The Bodyguard gick ut en sväng …

20170204_163058.jpg

… och promenerade till El Dorado för lite tapas. Gott, lugnt och skönt.  Och en väldigt skön promenad, kan känna nu att jag varit lite för stilla sedan jag slutade arbeta, bör röra mig mer än vad jag gör.

20170204_170354.jpg

På vägen hem tog The Bodyguard med mig till en minipub som jag aldrig varit på, eller visste att den fanns … Horseshoe.

20170204_183438.jpg

… där var det som att komma in i ett vardagsrum, stämningen var så … som om en hel familj, barn, vuxna och äldre vuxna samlats för familjeträff framför TV:n …

20170204_185857.jpg

… och jag kände mig som hemma … det gjorde jag när jag tittade upp i taket 😆

20170204_183859.jpg

Nu undrar jag när The Bodyguard är redo att gå och äta English breakfast, det var lääänge sedan jag åt det.

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Lördagslugnt …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s