Rena rama sommarvädret …

… var det igår, så underbart skönt! ❤

Började dagen med en lång sovmorgon, promenerade upp till Centro Plaza och tänkte äta lunch på Japanen i hörnan. Stötte på Peter av en slump, så vi satte oss tillsammans, strax där efter ringde The Bodyguard … och där satt vi tre till slut och hängde och åt. Hux flux dök Mandana upp … så från en tänkt ensamlunch  slutade den med fyra svenskjeflar, hahaha … 😀

Mandana skulle titta på två lägenheter, så efter den första visningen kom hon tillbaka … The Bodyguard och Peter gick vidare … jag och Mandana bytte hörna på Centro Plaza och hamnade på Starz. Satt där och väntade in hennes tid för andra visningen …

20170206_160635.jpg

The Bodyguard och Peter kom tillbaka, Mandana kom tillbaka väldigt fort efter hon gick till visningen … och jag fick ett rejält skratt. Det visade sig att det var samma lägenhet som hon sett ca en timme tidigare, men med olika ”mäklare” … hahahaha Stackars henne, men gud vad jag skrattade. 😀 😀 😀

The Bodyguard och Peter gick hem till Peter. Vi andra två gick ner till Puerto Banus och andades havsdoft, åt lite smått och lapade sol … som sagt vädret tillät inte en att gå hem, det var för vackert för det …

20170206_175411.jpg

20170206_175456.jpg

Har inte den blekaste aning hur länge vi satt där på Sisha (tror jag det heter) … men tillräckligt länge för att se den otroligt vackra solnedgången, och Afrika reste sig upp i horisonten. Tror aldrig jag sett Afrika så tydligt som jag gjorde igår, och det kändes så nära.

20170206_185336.jpg

20170206_185927.jpg

20170206_191251.jpg

20170206_185229.jpg

Där efter åkte hem till mitt kvarter och träffade The Bodyguard. Stod och babblade på med ett gäng och bara var. Så dagen igår var som en drömdag, så avslappnat och skönt.

Men nu är det dags för verkligheten igen … Spanskakursen startar NU! 😀

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Rena rama sommarvädret …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s