Vet ni vad?

Jag vill aldrig någonsin flytta hem till Sverige igen! Jag kan komma på besök … men här vill jag bo. Önskar att hela familjen kunde flytta ner. Men det är kanske för mycket begärt. Jag kämpar stenhårt med studier som jag kan tycka jag skulle behöva, veta mer om för att få bra arbete, inte som servitris eller telefonfonförsäljare … Jag vet att man inte ska vara kräsen, men jag är det när det gäller arbete. Har galet mycket bra erfarenheter osv genom livet, så därför kämpar jag, och erfarenheter ska inte gå till spillo, utan de bör utvecklas mer. Just nu med spanskan … tja, vad ska jag säga? Siffror och räkna tycker jag är apsvårt!!!! Glosor är okej … iof sig började jag med spanskan igår, men iallafall …

Skit samma … sitter på balkongen och väntar in tid, tillsammans med min älgkudde som jag tycker passar väldans bra i den slitna solstolen 😆

20170208_175332.jpg

Och med en utsikt över bergen, galet skönt och vackert.

20170208_175815.jpg

Jag väntar inte in tid för mat och vin. Jag väntar in tid för att gå på en föreläsning inom utvecklande inom affärutveckling, tror jag det var … skyller på Mandana, det är hon som dragit in mig i detta. Men säkert inte helt fel att gå, kanske blir jag lite klokare 😊

ÖgaMotÖga

P.S. kan berätta att jag fick 15,5 poäng av 18 på slutprovet i webbutveckling, det är väl bra? Väldigt nöjd med mig själv där kan jag säga, med de problem jag har haft under utbildningens gång. 😄

Annonser

16 reaktioner på ”Vet ni vad?

 1. Hejja! Bra jobbat! Jag älskar klimatet i Sverige och mycket annat. Men jag är alltmer orolig för säkerheten vilket gör att jag inte gärna rör mig i stan själv på tider som stan är tom på folk. Tidiga morgnar som jag älskade jag att gå runt och fota. Det gör jag inte längre.

  Liked by 1 person

 2. Duktigt av dig – stort grattis till det fina resultatet! 🙂

  Jag har samma känsla som du. Känner ingen som helst längtan att flytta tillbaks till Sverige. Dessutom har ju jag hittat mitt absoluta drömjobb 😀

  Liked by 1 person

 3. Sverige har ingen ljus framtid.Funderar också på att flytta till annat land.För några dagar sedan blev en bekant till mig livshotande skottskadad i Malmö när han var ute och röjde snö på natten.Helt oskyldig människa som faller offer för urskillningslöst våld.Vad fan är detta??
  Du har rätt och gör rätt!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s