Det var en bloggerska …

… som skrev om en app igår, det var inte mindre än Cath’s corner, den appen heter Timehop, jag var självklart inte sen med att ladda upp den själv … jo, det var ju lite intressant att se vad som hände just denna dag för sex år sedan … *host & harkel* … undrar om man hade en hjärna över huvudtaget på den tiden, hahaha … Så rådet jag fick idag, var inte så fel … tror jag ska lyda det.

2017-02-10-10.38.13.png.png

… Ni vet också känslan när man tar på sig nytvättade strumpor. Reser sig upp och det känns något fel under hälen, man liksom klistras fast på golvet … vad är det då? Jo, det här! Hur sjutton har jag missat hur jäkla slitna mina strumpor var?

20170210_121009.jpg

Lite av rådet att stanna i sängen, det har jag väl följt ganska bra … lite plugg tills jag blev rastlös. Sen upp och hoppa och klippte ihop det jag filmade förra helgen. Asså, hur ostadig får man vara på handen egentligen? Måste öva mer …

Bör nog klä på mig mer och få upp energin att plugga lite till. 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Det var en bloggerska …

  1. När jag var liten så lärde mig farmor att stoppa strumpor med hjälp av nål, tråd och en träslev. Jag stoppade sen farfars strumpor, fast drog åt så hårt så det blev stora klumpar under fötterna. Haha! Inte så läraktig elev alltså 🙂
    Idag arkiverar jag trasiga strumpor på samma sätt som Ami 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s