Vaknade av …

… regn och rusk. Men det känns skönt på något sätt … något som inte känns skönt är stackars tvätten på balkongen som blivit vått igen … och om jag ska vara ärlig, så har jag ingen lust och ork att ta in den i lyan … hoppas på lite bättre väder istället 😆.

Kvällen igår slutade på Tuk Tuk, med The Bodyguard, Lennart och Lisbeth … där satt vi och åt så god mat … denna gång blev det ”delning” på allt som beställdes in, och jag kan säga att … Lisbeth gjorde ett väldigt bra val att välja Tuk Tuk special … gaaaalet goda sushi-bitar!!! 😍 The Bodyguard beställde något som också var sjukt gott, det gjorde Lennart med och jag med … hahaha …

Glömde bild, så jag handplockar något från arkivet …

20160529_173323.jpg

Det blev en från maj-månad … trevlig fredag! 😆

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Vaknade av …

  1. Regn kan vara befriande ibland – man MÅSTE inte gå ut 🙂

    Jag har aldrig lyckats att få tvätten nedblött av regn (peppar, peppar). Är noga med att kolla prognoserna innan jag tvättar och låter den aldrig hänga ute över natten. Duktigt va? Nåja. NÅT ska man väl vara bra på 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s