Fi fan …

… vad jag kört spanska kursen idag. Nu lägger jag ner, klockan är ändå 19.50. Man blir bara mer förvirrad och glömmer ord och grammatik när man sitter så länge som jag gjort. Men jag har liksom 10 minuters dead line imorgon *hjälp*. Får plugga extra just på den grammatik imorgon innan jag öppnar upp den uppgiften. Just nu känns det som om jag inte hinner med att plugga glosor som jag vill … men det kanske kommer automatiskt när jag läser texter?

Trots pluggande hela dagen var jag ju tvungen att äta lunch, det blev hos svensken Nellie’s här nedanför … köttbullar och potatismos, så gott!

20170213_145351.jpg

Himlen blev vacker vid skymningen som vanligt

20170213_184853.jpg

Funderar nu om jag ska gå till italienaren och ta ett glas vin i min ensamhet … andas ut lite.

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Fi fan …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s