Middag.

… vad hände då efter tennis klubben? Jo, så spännande som att gå hem och jag rensade massa saker som vi inte använder, skurade golv osv. ut med trasigt tvättställ, ut med flaskor, ut med golvmopp … varför ha två när man bara använder en, tar bara onödig plats. Efter det bar det iväg till en middagsbjudning hemma hos Lennart och Lisbeth.

De har fått så otroligt snyggt i sin lägenhet … totalrenoverad sådan, så snyggt! Det blev massa gott, hon är en bra kock den kvinnan 🤗. Vi var där vid 19.00 och kvällen blev mycket längre än vad jag kunde föreställa mig. Tyvärr tog jag inga bilder på mumsigheterna … och självklart glömdes recept skrivas upp på de galet goda snacksen hon gjort med oliver och annat … 😣

Vid 02.00 då kände jag att det nog var dags att lämna drömbostaden … yep, så länge satt vi där och babblade, tiden gick otroligt snabbt.

The Bodyguard ville in till La Sala och ta en sista drink … okej då tänkte jag … vilket slutade med två glas vin och sist ut från stället … men det blev tack o lov ingen danskurs för mig den kvällen 😂 … däremot fick jag spanskakurs av serverings/kökspersonal i deras ”rökruta” 😶.

The Bodyguard stod och pratade med några engelskmän … och inte kom vi hem! Utan den där Bodyguarden släpade med mig och två av de där unga killarna till Puerto Banus där vi hamnade på Terra Blues fram till deras stängning av stället. 😲

20170212_034301.jpg

Har ingen aning om när de stängde.

Igår när jag vaknade, var det inte av bakfylla (jag var väldigt lugn med drickat faktiskt), utan av en näsa jag inte kunde andas igenom, och kunde inte ens snyta mig. Råförkylning, och verkligen en grov förkylningskropp. Så det blev inte mycket spännande igår. Bara serie hela dagen och liten lätt mat.

Nu är det måndag och jag ska börja med min första skriftliga uppgift i spanska språket …

Regn och elände igår, storm/oväder var det inatt och nu grått och kallt …

Ses!

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Middag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s