Blommor och grönsakssoppa.

Titta vad många blommor min ”stora” bebis har fått, den kommer nog bli hur fin som helst när allt har blomstrat ut. Och vet ni vad? jag kan knappt vänta tills den blivit större och börjar klättra på väggen … förhoppningsvis då bor vi större med större balkong eller bottenplan med miniträdgård 😀

20170214_134007.jpg 20170214_134020.jpg

De andra blommorna ser ut som de gjort sedan jag köpte dem, dock har många knoppar slagit ut så de är väl lite fler blommor. Väntar med att köpa kruka/or till dem, vet inte om jag vill ha dem i samma avlång blomsterlåda eller hur de ska planteras Jag får se.

20170214_134101.jpg

Igår när jag läste bloggen JustnuJusthar blev jag så sugen på svensk grönsakssoppa, klickar ni på länken kommer ni direkt till receptet hon lagt upp. Jag for ju som sagt till mataffären och handlade massa grönt. Men det visade sig att de hade inte alla ingredienser som stod i receptet … attans också! Men jag hackade en del …

20170214_152906.jpg

… och fick hitta på själv. Dessa två är de minsta blomkålshuvuden jag sett i hela mitt liv 😀 Men lagom till en soppa.

20170214_153602.jpg

… nu står den och småputtrar på spisen …

20170214_154823.jpg

… och jag tar en break i solen på balkongen just nu. Och är det fler stavfel än vanligt i detta inlägg beror det inte på vinet, utan solen för jag ser knappt nada på skärmen här framför mig. 😉

2017-02-14-15.56.35.jpg.jpg

Måste säga: ”Det doftar så goooott från köket, doftar en ordentlig god grönsakssoppa.” Eller kanske det inte är grönsakssoppa, då jag har köttbuljong i den … anledningen till det är för att grönsaksbuljongen var slut i affären … det var mycket som var slut. 🙂 Blir säkert lika bra … för selleri är det gott om i den, mums!

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Blommor och grönsakssoppa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s