Fiiii fan …

… vad denna kärringen är glad! 😃 provet jag gjorde idag hade jag enbart ett minifel!!! Helt otroligt 😁. Felet var att jag skrev mucho istället för mucha. Lämnat in ett annat skriftig uppgift också, en halv novell om Argentina på spanska språket, där misstänker jag att det finns en aning fler fel än bara ett 😂😂😂. Nu är jag fri/ledig resten av helgen … utan stress! Så underbart!!! 😍

img_20170217_173739.jpg

Gick till kinesen för vitlökspress, canvas och nagellack, storköp med andra ord 😆. Nu ett glas vin på franska caféet, sen hem …

20170217_174914.jpg

Lite jobbigt att skriva på mobilen nu, då jag nu ändrat språk till spanska i hopp om att ”vardagliga” ord fastnar i ärthjärnan genom att se dem varje dag. Bara det att tagentbordet har inga å, ä och ö nu … aning ovant kan jag säga.

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Fiiii fan …

  1. Men det är hur lätt sim helst att byta språk på tangentbordet i telefon. ( i alla fall i iPhone)
    Jag har 4 språk som jag svischar emellan och det behövs bara en enda tryck för att byta. 😀

    Gilla

  2. Grattis Sophie !! ..för det är väl det du heter 😕 Oavsett, njut av att det inte blev mer än ett minifel, njut av den kommande helgen, vin, nagelack och allt vad som än väntar. Ett tagentbordet utan å, ä och ö vänjer man sig vid och någon ärthjärna har du då inte och inte är du kärring heller. Tycker du är en tuff och charmig tjej med utstrålning, ta tillvara på det !!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s