Helt otroligt …

… att jag vaknade ca två timmar tidigare än vanligt. Vilken tid det var vågar jag inte säga 😆

Fin himmel var det iallafall.

20170217_091809.jpg

… ska försöka komma igång med dagen snart, bli klar med två uppgifter i spanskan och lite till. Förhoppningsvis blir det sol vid eftermiddagen, och då bör jag ta en lång promenad, flera dagar sedan sist nu, känns det som.

Ni som missade igår … jo, jag är godkänd i webbutveckling 1 och kan börja på webbutveckling 2, vilket mest kommer vara Java Script. Vilket jag troligtvis kommer göra, men på 50% så jag har mer tid att banka in nya saker i huvudet.

Igår kväll såg jag jag även en lägenhet som jag vill ha. En trea på 80 kvm i samma hus vi bor i nu 😆. 800 euro ink. vatten o el. och bara en månads deposit. Jättebra! The Bodyguard har skrivit till den som har den och jag håller tummen att vi får svar snart. Skulle vara underbart att få lite mer utrymme 🤗 Det är jäkligt svårt att finna något här nu …

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Helt otroligt …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s