Ibland ställer …

… kvinnoskiten till det för en. Man kan knappt gå utanför dörren utan att behöva springa in på närmsta öppet cafė eller bar för att … fråga en sak: ”var är toaletten?” Sen skäms man och känner sig tvungen att dricka/köpa något. Hate it! Men vad ska man göra? Tycker vi kvinnor ska få bidrag för det ena eller det andra, skiten kostar pengar, inte bara dasspapper, finns dyrare saker än så under dessa dagar … gaaaahhhh! 😣

Vilket fall som helst … first best place i akut situation, blev Cathedral, typ tre minuter från hemmet … och nej! jag kunde inte vänta, om jag inte ville gå med blodröda byxor i tre minuter.

20170217_190735.jpg

20170217_190759.jpg

Gillar inredningen mycket.

20170217_190511.jpg

20170217_190448.jpg

20170217_190422.jpg

Speciellt med mig själv i spegeln 😂😉

20170217_190321.jpg

Om ni undrar varför jag alltid är ensam, så är det för att ingen vill leka med mig. Skämt å sido … Jag har väldigt mycket med pluggeri som ni redan vet, The Bodyguard arbetar mycket och plus skapat ett band så de repar en hel del. Vänner har jag väl inte skaffat mig riktigt ännu, sådana man ringer till och säger: ”Let’s go, let’s go ner på stan!” Nä, jag känner en del folk som jag kan stå och babbla med utan problem, men vi är inga polare på så sätt som man ringer till … stöter man på så stöter man på, och det är mer än väl för mig 😃

Time for me to go home!!! Vill måla lite.

ÖgaMotÖga

Annonser

13 reaktioner på ”Ibland ställer …

 1. Du är rolig du.Säg till ifall du behöver en lekkamrat.Jag är på väg att lämna Sverige.Har tjing på lägenhet i Side,Antalaya i Turkiet och ett mindre lantbruk i Tavira Portugal med inriktning på tobak och vin.Jag drömmer om ett fortsatt liv i något annat land.Har nyligen sålt gården i Sverige.Var kommer man längst med halvannan miljon Euro.Turkiet lockar.

  Gilla

   • Det politiska lägeti Turkiet kan vara både en fördel och nackdel.Dock är det lite mer exotiskt att barnbarnbarnen omtalar farfars far som skjuten till döds i Turkiet än på Möllan i Malmö.Det senare är mer sannolikt än det förra.Vi får se.Turkiet har mycket som är likt Sverige.Vinterklimat i bergen med mera.Den tjugonde mars åker jag till Istanbul och träffar en mäklare.Bostäderna där har på ett år gått ner rejält.Vi får se haha…

    Gilla

 2. Jag är ju din lekkamrat 😁 men vi bor ju en bit ifrån varandra. Så fort jag kan kommer jag gärna men min heta lilla italienare och hämtar upp dig 😎 ser också framemot en sightseeing Marbella 😍 Om du vill och har tid.

  Gilla

 3. Borde du inte gått på toa innan du gick hemifrån? Jag bara undrar för jag har då aldrig råkat ut för sånt.
  Men jag dricker inte då mycket heller. Kan bero på det.
  Men håller med att det är inte kul att fråga.
  Speciellt inte om det händer varje gång och är tvungen att springa in i katedralen och fråga. De jan ju undra om du inte har toa hemma. 🤣🤣🤣

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s