Det blåser nog en …

… hel del nere i hamnen i Puerto Banus. Jag kan se att vågorna är en aning större än vad de brukar vara här ifrån balkongen … försökte zooma, men det blir lite grynigt och kanske svårt att se på bilden. Fick meddelat precis av vädergubben här i hemmet att det kan bli upp till 5 meter höga imorgon, och idag är det ca 4 meter i Malaga. När ska vädret vända?

20170219_162129.jpg

Men som ni redan vet asade jag mig till affären i regn och blåst. The Bodyguard röstade på spagetti med köttfärssås … kan säga att det blev allt annat än just det. Men det började bra …

20170219_154106.jpg

… tills jag hällde i krossade tomater som jag trodde det skulle vara, men visade sig vara någon slags tomatsoppa eller något 😣,

20170219_154535.jpg

Jaja … vanlig hederlig köttfärssås får bli en annan gång. Dessutom, spagettin var de tunnaste spagetti jag sett … soppspagettin, som är lika tunna som nudlar typ. Men det blev gott vilket som, och nu vet jag till nästa gång … rimelirim.

20170219_155816.jpg

Det är inte så lätt alla gånger när man inte kan språket, blir lätt felköp 😂 Men då kan man överraska sig själv vad som blir att äta, 😉.

Någon gång lär man sig väl, eller hur?

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Det blåser nog en …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s