Har svårt att …

… komma igång idag. Men borde trotsa vädret och gå till affären och handla … men vad? Sparris? Ägg? Toapapper? Avocado? Har lust att laga mat, men vet inte vad? Gurka och chili ska handlas iallafall, så jag kan lägga in gurka och göra nya jalapenos … men om jag ska lägga in gurka också, då måste jag gå till kinesen och köpa en burk, och det kan jag tala om att det tar emot i detta väder som är nu. Ska jag göra potatismos? Eller ska jag bara gå till Nellie’s och köpa snabbmacaroner och ketchup? Fast hon har säkert stängt, söndag idag ju.

Vilket fall som helst … häromdagen köpte jag ett nagellack, ett orange sådant … kan inte bestämma mig om det är fult eller kul, vad tycker ni?

20170219_133620.jpg

Lika så med ett läppstift jag har. Jag har ju rött läppstift så gott som varje dag och fann ett för länge sedan, så länge sedan från tiden jag arbetade i Köpenhamn. Även om det är Dior så kan jag inte låta bli att skämmas en liten smula varje gång jag tar fram det … tycker det ser så billigt och fult ut … verkligen lite så där kinaaffärstil över det, eller? Men den röda färgen är verkligen fin.

20170217_172349.jpg

Om jag skulle hoppa ner i ett par jeans nu och asa mig till affären … suck o stön. Äta bör man annars dör man, eller vad säger ni? Undrar om jag kanske skulle göra spagetti och köttfärssås, eller tacos?

Nu fick jag bråttom!!!

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Har svårt att …

  1. Sånt där orange nagellack har jag också! Fast jag köpte det för att märka upp mina petancaklot… Har ett blått också, även det inköpt för samma ändamål. Några fler nagellack har jag inte 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s