Mmmm …

… The Bodyguard åkte iväg och repade med bandet, jag travade till Tuk Tuk för take away … blivit lite besatt av deras sushi, he he …

20170220_182554.jpg 20170220_182228.jpg

… inte en kotte var där, bara jag och personal. Det kan ju vara så att jag typ hängde på dörren när de öppnade 😀

20170220_182700.jpg

… det var väldigt lite folk på alla restauranger här på gatan faktiskt … öde som det sällan är här, kan ju aldrig vara på grund av vädret, eller hur? 😉 Och man får lov att ta en liten öl medans man väntar på maten …

20170220_182715.jpg 20170220_182758.jpg

… så vad blev det för spännande då som jag fick med mig hem?

20170220_185609.jpg

… jo, det här! 8 bitar med krabba och avocado m.m. som heter California Maki, och 8 bitar vegetarisk med avocado, morötter, sparris m.m. som heter … så klart den heter Vegetarian Maki … Nu ska ni inte tro att jag kommer äta 16 st. bitar själv … det tvivlar jag på att jag orkar, men man vet ju aldrig 😉 Har redan klämt i mig fyra stycken och suget efter mer blir starkare. Vet inte om det är wasabin och ingefäran som jag är sugen på, eller om det verkligen är själva sushibitarna … hm…

20170220_185756.jpg

Nä, nu ska jag trycka i mig några fler, ta ett glas vin och kolla på … tadaaaa …. The Walking dead!!!!

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Mmmm …

 1. Enkelt, stilrent, snyggt!
  Jag gillar inte sushi, eller rättare sagt – blev skrämd i Thailand då maken blev sjuk efter sushimåltid… nå, orsaken kan ha varit annan än maten, but anyway…
  TukTuk hade gått bra på SkyltSöndag 🙂

  Liked by 1 person

  • Gillade inte heller sushi tidigare, provat ett flertal gånger med ”örk” tyckte jag. Tills jag kom ner hit och provade för ca ett år sedan, eller längre tid sedan, smakade helt annat, kanske pga av värmen att det är så enkelt att äta när det är så varmt ute … vet inte? 🙂

   Gilla

 2. Älskar sushi men äter sällan. Det finns e sushiställe precis bredvid och flera har sagt att det är jättegott sushi han har, men jag ser aldrig någon äta där. Det håller mig borta.

  Gilla

  • Kan hålla med där, ibland tycker jag det inte smakar så mycket, medans vissa bitar smakar väldigt ”örk”, då petar jag bort det om inte ens wasabi kan få bort smaken. 🙂

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s